Meewerken

Ben je misschien een keer bij ons langs geweest en werd je ook meteen helemaal verliefd op deze wilde en groene stadsoase? Heb je zin om samen met ons voor deze bijzondere plek te zorgen? Het Wilde Groen is er voor jezelf en voor iedereen die behoefte heeft om in het groen te ontspannen, de natuur te ontdekken, van gezonde voeding te genieten en workshops te volgen.

Je kunt deel uitmaken van ons tuinteam en regelmatig of dan wanneer het je uitkomt mee helpen met diverse tuinwerkzaamheden zoals planten verzorgen, de moestuinen onderhouden, snoeien, gras maaien en nog veel meer, want ook een wilde tuin vraagt om veel aandacht. Wij leren je dat wat je wilt leren en wij geven je dat wat je nodig hebt en wat we je kunnen bieden.

Heb je meer affiniteit met het verwerken van groenten en fruit en met catering? Dan is ons kookteam misschien een leuke plek voor jou. Samen met ons ontdek en ontwikkel je de culinaire mogelijkheden die De Wilde Tuin jou en alle andere bezoekers te bieden heeft.

Liggen jouw talenten eerder bij het geven van workshops? Voeg je dan bij ons workshopteam en maak ons aanbod nog diverser en leuker. Wij staan open voor bijna alle idee├źn.

Wil je alleen maar er zijn en graag bezoekers vriendelijk ontvangen en met ze praten? Maak dan deel uit van ons gastvrouw-heer-team.

En denk je aan iets waaraan wij niet denken? Laat het ons weten, want ook hierbij geldt ons motto:
Samen verder groeien en het (wilde) verschil maken.