Zaalverhuur

 

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, voor een teambuilding of een bedrijfsuitje? Wil je regelmatig gebruik maken van een mooie plek voor bijeenkomsten, workshops, cursussen of andere activiteiten? Dan ben je bij Het Wilde Groen op het juiste adres.

In ons pand (300 m2) en onze weelderige binnentuin (driekwart hectare) heten wij iedereen van harte welkom, en zeker organisaties die betrokken zijn met de groei en bloei van de Tarwewijk(ers). Ook nodigen wij jonge (én gevorderde) ondernemers uit om bij ons potentiële klanten te ontvangen, te brainstormen en werksessies te houden, of om even het kantoor aan huis te vervangen door onze groene oase.

Onze ruimtes:
We hebben twee ruimtes van 45 m2 ter beschikking, de rozemarijnzaal en de kruizenmuntzaal. Beide ruimtes hebben aan weerskanten grote raampartijen en openslaande deuren naar de tuin.
De rozemarijnzaal is iets formeler ingericht met verrijdbare grote tafels, er is een podium en de tuindeuren leiden direct naar de jeu de boules baan.
De kruizenmuntzaal heeft meer een café sfeer door de aanwezige bar, ronde kleinere tafels en zitbanken. Via de tuindeuren loopt men zo de serre in.
Afhankelijk van de tafel- en stoelopstelling is elke ruimte geschikt voor circa 35 personen. Flip-over, whiteboard, beamer en een uitstekende WiFi verbinding zijn vanzelfsprekend.

Onze tuin:
In de warmere maanden van het jaar biedt onze weelderige tuin verschillende (overdekte) mogelijkheden om in kleinere en grotere groepen bij elkaar te komen. Op ons terras is het ook altijd aangenaam te vertoeven, zeker met onze heerlijke gerechten erbij.

Op maat:
Het Wilde Groen levert maatwerk. Wij zorgen ervoor dat jouw wensen vervuld worden en dat jij en jouw gasten zich helemaal op hun gemak voelen. Wij kunnen super lekkere en gezonde catering verzorgen, jouw zakelijke bijeenkomst opfleuren met een inspirerende lezing over de wijk of we kunnen zelfs een geheel dagarrangement aanbieden voor jouw teambuilding event of bedrijfsuitje, met bijvoorbeeld een workshop koken of textiel verven met planten.

Prijzen:
Zaalhuur per uur: € 60,- incl btw (thee/koffie/koekje inbegrepen), lunch per persoon vanaf: € 14,-

Reservering:
Wil je bij ons huren, stuur dan een email naar  verhuur@cultuurwerkplaatstarwewijk.nl
Telefonisch bereikbaar is onze contactpersoon Karin Trenkel op 06 419 69 520.

Bereikbaarheid:
Met openbaar vervoer (halte Maashaven) zijn we uitstekend bereikbaar, de parkeertarieven zijn laag en er zijn altijd parkeerplekken beschikbaar.

 Meer informatie: Download hier onze folder.