Zaalverhuur

 

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, voor een teambuilding of een bedrijfsuitje? Wil je regelmatig gebruik maken van een mooie plek voor bijeenkomsten, workshops, cursussen of andere activiteiten? Dan ben je bij Het Wilde Groen op het juiste adres.

In ons pand (300 m2) en onze weelderige binnentuin (driekwart hectare) heten wij iedereen van harte welkom, en zeker organisaties die betrokken zijn met de groei en bloei van de Tarwewijk(ers). Ook nodigen wij jonge (én gevorderde) ondernemers uit om bij ons potentiële klanten te ontvangen, brainstorms en werksessies te houden, of om even het kantoor aan huis te vervangen door onze groene oase.

Drie vergaderruimtes staan tot jouw beschikking:

De rozemarijnzaal voor maximaal 25 personen. Aan te bevelen voor meer formele vergaderingen.
De kruizenmuntzaal voor maximaal 20 personen, eventueel in combinatie met het daarop aansluitend overdekt terras voor 12 personen, aan te bevelen voor meer informele bijeenkomsten.
Het overdekt amfitheater in de tuin voor maximaal 40 personen, aan te bevelen voor grotere bijeenkomsten in de wat warmere maanden van het jaar.

De vergaderruimtes binnen zijn voorzien van:
Flip-over, whiteboard, beamer en een uitstekende WiFi verbinding.
Iedereen die bij ons een ruimte huurt mag altijd genieten van de tuin, met o.a. Jeu de Boules baan en diverse (overdekte) werkplekken en zitgelegenheid op terras en in het groen.

Op maat:
Het Wilde Groen levert maatwerk. Wij zorgen ervoor dat jouw wensen vervuld worden en dat jij en jouw gasten zich helemaal op hun gemak voelen. Wij kunnen super lekkere en gezonde catering verzorgen, jouw zakelijke bijeenkomst opfleuren met een inspirerende lezing over de wijk of we kunnen zelfs een geheel dagarrangement aanbieden voor jouw teambuilding event of bedrijfsuitje, met bijvoorbeeld een workshop koken of houtbewerking.

Prijzen:
Zaalhuur per uur: € 50,- excl btw en thee/koffie/koekje, lunch per persoon vanaf: € 12,-

Reservering:
Wil je bij ons huren, stuur dan een email naar  karin@cultuurwerkplaatstarwewijk.nl

Telefonisch bereikbaar is onze contactpersoon Karin Trenkel op 06 419 69 520.

Bereikbaarheid:
Met openbaar vervoer (halte Maashaven) zijn we uitstekend bereikbaar, de parkeertarieven zijn laag en er zijn altijd parkeerplekken beschikbaar.

 Meer informatie: Download hier onze folder.